Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Tribina “Živjeti u Gajnicama” – poziv

Bliži se vrijeme susreta umjetnika/ca s mještanima Gajnica i okolnih naselja i planiranje javne umjetničke intervencije u prostoru. Dođite na tribinu na otvorenom “Živjeti u Gajnicama” u petak, 19. lipnja u 18.30 kod CZKIO Susedgrad u Argentinskoj 5 u Gajnicama – zajedno s umjetnicima/cama razgovarat ćemo o životu u ovom dijelu grada, Vašim sjećanjima i znanjima o povijesti ovih prostora kao i željama i perspektivama za budući život u njima – ti će razgovori biti polazište za osmišljavanje javne umjetničke intervencije u naselju. Sudjeluju:
• Branimira Beranek, magistra likovne pedagogije, usmjerenje kiparstvo,
• Valentina Marđetko, magistra krajobrazne arhitekture,
• Petra Orbanić, magistra edukacije Likovne kulture i akademska graficarka,
• Luka Pacek, student kiparstva i
• Una Štalcar-Furač, plesačica suvremenog plesa
Dobrodošli!
Fotografija na plakatu: Miroslav Vajdić
Dizajn: Lidija Novosel

*Tijekom tribine treba voditi računa o preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za ponašanje na otvorenom: održavati udaljenost od ostalih sudionika/ca 1,5 m, uz ostale preporučene mjere zaštite kako su navedene OVDJE

Objavio Otvoreni likovni pogon

Otvoreni likovni pogon je neprofitna umjetnička organizacija koja djeluje na području društveno angažirane umjetnosti i demokratizacije kulture, s težištem na umjetnosti u zajednici, umjetnosti u javnom prostoru te participativnoj umjetnosti.