Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Poziv na plesnu izvedbu u Parku 101. brigade

Poštovani mještani i mještanke Gajnica,

pripreme rujanskog događanja u Parku 101. brigade su u punom jeku. Dok Valentina Marđetko predano radi na ilustracijama vaših prijedloga za nove sadržaje u parku, pozivamo vas da se uključite u plesni dio programa. Suvremena plesačica i pedagoginja suvremenog plesa Una Štalcar-Furač u subotu će, 19. rujna u Parku voditi jednodnevnu plesnu radionicu za građane/ke svih dobi – tema će biti svakodnevica u Parku, različiti načini na koje mještani u njemu provode ili bi mogli provoditi vrijeme: kartanje ili igranje šaha na klupama, stolni tenis, druženje, šetanje pasa, igranje na dječjem igralištu, vježbanje na spravama, opuštanje u hladu…već prema vašem iskustvu i željama. Ove će se aktivnosti uz vodstvo voditeljice na radionici uobličiti u kratke plesne forme te povezati u jedinstvenu koreografiju – svečana izvedba bit će slijedećeg dana, u nedjelju, 20. rujna u Parku, kao dio cjelovitog događanja koje je u pripremi. Da biste sudjelovali na plesnoj radionici, ne trebate se baviti plesom, ne trebate imati iskustva niti znanja vezanih za kretanje – dovoljna je dobra volja!

Pozivamo mještane/ke svih generacija, koji će raditi u grupama po dobi: djeca i mladi (od 7 godina naviše), odrasli (20 – 60 godina) te umirovljenici (60+), da dođu na plesnu radionicu u subotu, 19. rujna, prema rasporedu: umirovljenici od 9h do 12h, djeca i mladi od 12h do 15h, odrasli od 15h do 18h. Molimo sve zainteresirane da nam se jave na mejl labgajnice@gmail.com (uz ime i prezime navedite dob), kako bismo mogli pratiti broj sudionika/ca i u vezi s time se odgovarajuće pripremiti.

Mjere Stožera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom imamo na umu i o njima ćemo voditi računa tijekom cijelog vremena trajanja radionice. Veselimo se vašem odazivu i sudjelovanju!

Objavio Otvoreni likovni pogon

Otvoreni likovni pogon je neprofitna umjetnička organizacija koja djeluje na području društveno angažirane umjetnosti i demokratizacije kulture, s težištem na umjetnosti u zajednici, umjetnosti u javnom prostoru te participativnoj umjetnosti.